Вівторок 19 бер. 2024
Діяльність Херсонської обласної організації ВЕЛ 2015 рік

До акції по прибиранню населених пунктів Херсонської області, паркових зон та робіт з облаштування набережної, долучились члени Херсонської ОО ВЕЛ, трудові колективи, керівники і працівники підприємств усіх форм власності, організацій і установ. Протягом акції впорядковано прилеглі до офісів території та прибрано території парків, улюблених місць відпочинку городян.

20 березня членами Скадовського РО ВЕЛ, службою державної охорони Національного природного парку «Джарилгацький», лісівниками Скадовського лісомисливського господарства та учнями школи на площі 0,1 га висаджено 200 саджанців молодих дерев.

В обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Гончара м. Херсон 19–20 листопада було проведено 6-ий Міжнародний Екологічний Форум «Чисте місто. Чиста ріка. Чиста планета». В засіданнях секцій, окрім державних та громадських природоохоронних організацій, приймали участь науковці з Херсонського державного та аграрного університетів, представники Херсонської торгівельної палати, представники культурних центрів. На засіданні панельної секції «Екологічний туризм як компонент формування іміджу території» розглядалися нагальні питання розвитку нових еко-туристичних маршрутів, які б об’єднували в собі історико-культурні пам’ятки, естетично привабливі краєвиди та залучали місцеве населення до розробки туристичної інфраструктури.