П'ятниця 15 бер. 2024
2012 рік

24–26 квітня 2012 року в м. Києві в Міжнародному виставковому центрі відбувся черговий Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України».

Довкілля 2012 1

Організаторами заходу є Міністерство екології та природних ресурсів України, Всеукраїнська екологічна ліга, Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів.

ДОКУМЕНТИ ФОРУМА

Резолюція Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України» (2012 р.)

Програма (24–26 квітня 2012 р.)


Метою Форуму «Довкілля для України» є інтеграція стратегії «зеленої» економіки в суспільно-політичне, економічне та соціальне життя України для забезпечення збалансованого (сталого) розвитку держави, співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, науки та бізнесу при вирішенні екологічних проблем, впровадження «чистих», ресурсо- та енергоефективних технологій в усіх галузях економіки, екологічно збалансованої системи природокористування і збереження екосистем, гарантування екологічної безпеки, захисту здоров'я і життя населення, а також міжнародного співробітництва і розроблення рекомендацій для комплексної охорони довкілля.

Довкілля 2012 3

ЗАХОДИ ФОРУМА

Програма заходів Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України» (24–26 квітня 2012 р.)


Під час Форуму були проведені: Міжнародна науково-практична конференція «Зелена економіка»: перспективи впровадження в Україні», Всеукраїнська конференція студентів та аспірантів «Збалансований розвиток України: економічні, екологічні та соціальні аспекти», VII Міжнародний бізнес-форум «Політика збалансованого споживання та виробництва – основа «зеленої економіки» України» та V Міжнародна виставка «Довкілля 2012».

Довкілля 2012 2

ВИДАННЯ ФОРУМА

 Forum 2012 1  Forum 2012 2 Forum 2012 3 

Основною темою заходів Форуму 2012 стало обговорення шляхів створення засад формування екологічно чистого середовища, як на території України, так і сусідніх держав. Для цього на екологічний форум були запрошені представники країн СНД, зарубіжних країн, міжнародних організацій, які опікуються питаннями збалансованого (сталого) розвитку, захисту довкілля та посилення екологічної безпеки.

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи