Субота 04 трав. 2024
Акція «Моє дерево Перемоги» в Київській області

Всеукраїнська екологічна ліга спільно з ВДС «Екологічна варта» вже багато років опікуються питаннями охорони та збереження зелених насаджень, оскільки з роками у більшості міст та селищ України стан розвитку та утримання зелених насаджень погіршився. На даний момент значного негативного впливу зеленим насадженням завдають військові дії.
Зелені насадження населених пунктів є природними фільтрами забруднень промисловими та побутовими відходами. Цим самим зелені насадження максимально оптимізують природне середовище міста, відтворюючи в ньому необхідні для життєдіяльності суспільства умови.

ВДС Екологічна варта 25 років 1
Акція «Моє дерево Перемоги» відзначається своєю важливістю для збереження навколишнього середовища. Ця ініціатива сприяє висадженню нових дерев, формування екологічної культури у населення, поширення знань про стан, значення та захист зелених насаджень.
Вихованці гуртків Васильківської міської станції юних натуралістів Васильківської міської ради Київської області долучились до акції з висадження дерев.

434859732 1465470370706952 4976659015962461909 n

FB IMG 1712915964608
«Вартівці Васильківського міського осередку ВДС «Екологічна варта» висадили дуби на честь героїв, які загинули у боротьбі з ворогом та зробили неоціненний внесок у Перемогу. Захід відбувся в рамках 2 акцій – всеукраїнської екологічної акції «Моє дерево Перемоги» та обласної акції «Дерево героя». Упродовж 8 – 15 квітня в заходах акції взяли участь 60 вихованців із шести гуртків.» – зазначила, Іващенко Людмила Володимирівна, координатор Васильківського міського осередку ВДС «Екологічна варта».

IMG 0990
Також, на базі Центру еколого-натуралістичної творчості «Юннати» Боярської міської ради відбулась висадка дерев на честь Героїв, що загинули, захищаючи Україну. Діти активно долучились до фотовиставки «Моє дерево Перемоги».
Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість жити, навчатись та працювати на рідній землі! Слава Україні!????????
#Моє_дерево_Перемоги
#ВДС_Екологічна_варта

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи