Вівторок 19 бер. 2024
2019 рік

7-12 березня члени Закарпатської обласної організації ВЕЛ провели акції, під час якої оприлюднили інформацію про шкоду для природи та людей від спалювання сухої трави.

22 квітня члени була проведена інформаційна кампанія до Всесвітнього Дня Землі «Захистіть наші види».

1 травня члени Закарпатської ОО ВЕЛ організували інформаційно-просвітницьку роботу серед населення про шкоду штучних пластикових квітів та вінків для довкілля.

6 травня були організовані заходи з нагоди відкриття першої на Закарпатті системи переробки вживаного пластику.

У травні і вересні активісти Закарпатської ОО ВЕЛ організували та провели екологічну просвітницьку акцію та конкурси серед дітей та молоді «Пластикові скарби».

7 травня члени Закарпатської ОО ВЕЛ брали участь у роботі Басейнової ради річки Тиса.

17 травня – 30 червня члени Закарпатської ОО ВЕЛ взяли участь у проведенні конкурсу серед молоді Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської та Одеської областей міжнародного конкурсу «Дунайський митець» в рамках відзначення дня р. Дунай.

19 травня члени Закарпатської ОО ВЕЛ організували прибирання берегів річки Цигань в Ужгородському районі в рамках відзначення Міжнародного дня чистих берегів річок.

17 червня члени Закарпатської ОО ВЕЛ організували та провели робоче засідання з представниками гідрометеорологічної служби Закарпаття щодо питань змін клімату в рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби з опустелюванням та посухою.

7 серпня представники Закарпатської ОО ВЕЛ брали участь у засіданні робочої групи Закарпатської ОДА щодо розробки регіонального плану управління відходами до 2030 року. 

20 серпня активісти Закарпатської ОО ВЕЛ брали участь у роботі обласної комісії ТЕБ НС з питань забезпечення населення якісною та безпечною для здоров’я людини питною водою.

20–25 серпня активісти Закарпатської ОО ВЕЛ брали участь у роботі круглого столу з питань змін клімату на Євразійському континенті.

3 вересня члени обласної організації ВЕЛ брали участь у засіданні органів влади та профільних установ краю з питань проблематики маловоддя на річках Закарпаття.

14 вересня активісти Закарпатської ОО ВЕЛ організували та провели регіональні заходи з нагоди відзначення 20 річниці заснування Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта».

16 вересня активісти Закарпатської ОО ВЕЛ взяли участь у робочій зустрічі під головуванням голови Закарпатської ОДА щодо вдосконалення Стратегії зниження ризиків стихійних лих в Закарпатській області.

20 вересня представники Закарпатської ОО ВЕЛ брали участь у міжнародній конференції «Позитивний вплив створення та діяльності європейських територіальних об’єднань на економічний розвиток ЄС та його зовнішніх кордонів».

23 вересня члени Закарпатської ОО ВЕЛ здійснили інформаційно-просвітницьке інформування громадськості про проблеми засмічення річок Закарпаття.

Вересень–жовтень члени Закарпатської ОО ВЕЛ брали участь у підготовці Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період 2021–2027 рр. 

Листопад–грудень члени Закарпатської ОО ВЕЛ взяли участь у проведенні конкурсу серед шкіл «У Новий рік без пластику».

 

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи