Неділя 12 трав. 2024
Всеукраїнський День довкілля в інформаційно-просвітницькому центрі «Екологічна варта»
До Всеукраїнського Дня довкілля члени Корсунь-Шевченківського осередку Черкаської ОО ВЕЛ спільно з працівниками Виграївського лісництва (структурного підрозділу Корсунь-Шевченківського лісового господарства Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства) висадили дерева на території Інформаційно-просвітницького центру «Екологічна варта» в рамках акції ВЕЛ «Посади своє дерево».
Висадка дерев с. Виграїв
Голова ВЕЛ, Тетяна Тимочко, зазначила, що вкрай важливими сьогодні, під час російської військової агресії на території України, є висаджування дерев, природоохоронні акції та об’єднання зусиль заради майбутнього.
Наталія Цабенко, директор Інформаційно-просвітницького центру «Екологічна варта», висловила свою вдячність працівникам Виграївського лісництва за надані садженці та обоговорила подальші напрями співпраці.
Працівники лісгоспу 2
Майстри лісу Виграївського лісгоспу провели інструктаж щодо правил висадки та особливості догляду за деревами для учасників акції. Світлана Бобкова, помічник лісничого Виграївського лісгоспу, розповіла про важливість збереження лісових ресурсів в контексті сталого розвитку.
Віталій Сутика, мешканець с. Виграїв, який долучився до акції, наголосив на важливості проведення таких природоохоронних акції, оскільки висаджуючи дерева сьогодні, ми робимо внесок і в природу майбутнього та своїм прикладом показуємо, наскільки це важливо.
Всеуцкраїнський день довкілля
Всеукраїнська екологічна ліга дякує місцевим жителям та Виграївському лісництву за співпрацю!
Джерела: ВЕЛ
Фото: ВЕЛ

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи