П'ятниця 26 квіт. 2024
В 11.00 у Черкасах розпочнеться засідання Національної платформи «Перспективи розвитку в Україні технологічних парків з перероблення відходів»

Засідання Національної платформи «Перспективи розвитку в Україні технологічних парків з перероблення відходів» відбувається у Великій сесійній залі Черкаської обласної ради.

У засіданні беруть участь представники органів державної влади та місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад, бізнес-структури, які працюють у сфері поводження з відходами, науковці та природоохоронні громадські організації.

Метою Національної платформи є поліпшення державно-приватного партнерства у питаннях захисту здоров’я людини та навколишнього середовища шляхом безпечного виведення з обігу та належного управління промисловими та небезпечними відходами.

Учасники засідання запланували обговорити питання загроз надзвичайних ситуацій внаслідок незаконного розміщення небезпечних відходів, перспектив розвитку в Україні технологічних парків з перероблення відходів та формування правових засад їх створення, а також впровадження екологічно дружніх технологій у сферу поводження з небезпечними та промисловими відходами.

Перед початком засідання Національної платформи відбувся брифінг ініціаторів та організаторів Платформи.

Відеотрансляція засідання «Перспективи розвитку в Україні технологічних парків з перероблення відходів» розпочнеться об 11.00 за посиланням

Програма Національної платформи

Проєкт Резолюції

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи