Вівторок 19 бер. 2024
Актуальне інтерв'ю 2020 рік

Наталія Міронова, голова Хмельницької обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги – про День без автомобілів. Цікава і професійна розмова про забруднення атмосфери викидами автотранспорту у Хмельницькому та шляхи подолання проблемо забруднення атмосфери викидами автотранспорту у Хмельницькому та шляхи подолання проблем.

Рахункова палата і у 1999, і у 2008, і в 2009 роках фіксувала неефективне нецільове використання коштів, які призначались на відновлення людських будівель. Одним відновлюють, іншим – ні. Там ціла корупційна схема працює. Вигідно комусь – голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко про корупцію у владі, яка покриває вирубку лісів.и Тетяна Тимочко про корупцію у владі, яка покриває вирубку лісів.

До Всесвітнього дня охорони довкілля радіо Суспільне UA Чернiгів спільно з громадськими організаціями, зокрема Чернігівською обласною організацією ВЕЛ, підготували передачу «Тема тижня».

УКРАЇНА ПОТРЕБУЄ МІНІСТЕРСТВА ЗАХИСТУ ДОВКІЛЛЯ ТА СТАЛОГО РОЗВИТКУ!!! / Яким бачить Всеукраїнська екологічна ліга нове міністерство, дізнайтеся в інтерв'ю з Тетяною Тимочко, головою ВЕЛ

Як запровадження карантину впливає на довкілля? – коментар Тетяни Морозової, голови Наукової ради Всеукраїнської екологічної ліги для «UA: Українське радіо БУКОВИНА»

Рекордно низький рівень води в Десні: які причини та можливі наслідки – голова Наукової ради Чернігівської обласної оранізації Всеукраїнської екологічної ліги Олександр Лукаш у прямому ефірі телебачення «Суспільне Чернігів» (29.04.2020).

Про наслідки аварії на Чорнобильській АЕС говорить Тетяна Тимочко, голова Всеукраїнської екологічної ліги, в програмі «Акценти» на телеканалі «Прямий» (26.04.2020).

Пожежа у Чорнобильській зоні має загрозу для популяції тварин – коментар голови Всеукраїнської екологічної ліги Тетяни Тимочко щодо наслідків пожежі у Чорнобильській зоні

Fire in the Chornobyl zone is a threat to the animal population - the comment of the head of the All-Ukrainian Ecological League Tetyana Tymochko on the consequences of the fire in the Chornobyl zone (English subtitles)

https://youtu.be/BhOQvvbMxG0

Аналіз ситуації у зв'язку із пожежами та діяльності органів влади – в інтерв'ю з Тетяною Тимочко, головою Всеукраїнської екологічної ліги, (13.04.2020) для телеканала «Рада» (субтитри англійською мовою)

Analysis of the situation in connection with fires and the activities of the authorities - in an interview with Tatiana Tymochko, head of the All-Ukrainian Ecological League, for the TV channel "Rada" (subtitles in English)

https://youtu.be/jwsBcueuUxI

Карантин – канікули для природи?!. Читайте коментар голови Всеукраїнської екологічної ліги Тетяни Тимочко для Gazeta.ua (09.04.2020).

Масові пожежі та їх наслідки – розповідає голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко / Главком (31.03.2020).

Оцінка стану довкілля у Дніпрі від Юрія Грицана, доктора біологічних наук, професора, голови Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги.

Коментар Наталії Міронової, голови Хмельницької обласної організації ВЕЛ, щодо будівництва сміттєпереробного заводу у місті Хмельницькому (11.03.2020).

Інтерв’ю з Іриною Піроговою, головою Запорізької обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги на «UA: Запоріжжя» щодо проєкту забудови території на Великому Лузі, яку приватна фірма планує забудувати котеджами (05.03.2020).

Як зберегти превоцвіти? – Розповідає Тетяна Тимочко, голова Всеукраїнської екологічної ліги для програми «ПАНОРАМА» на телеканалі «Київ» (02.03.20).

Участь голови ВЕЛ Тетяни Тимочко у прес-конференції, присвяченій оцінці об’єднання Міністерства екології та Міністерства енергетики в одне відомство (18.02.2020).

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи