Вівторок 19 бер. 2024
Діяльність Чернігівської ОО ВЕЛ 2012 рік

Посилена науково-дослідницька діяльність Чернігівської ОО ВЕЛ. В цьому році зроблено акцент на дослідження рідкісних рослин Полісся: проведені польові дослідження, практикуми для студентів, семінари. Чернігівська обласна організація плідно співпрацює з багатьма вищими навчальними закладами: Чернігівський державний педагогічний університет імені Т. Г. Шевченка, Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя. Це дає можливість залучати до лав організації молодь, науковців, які професійно займаються екологічними питаннями.

Чернігівська ОО ВЕЛ організувала висадження дерев в зелених зонах та лісництвах Чернігова, Ніжина, в Чернігівському районі. В акції взяли участь понад 60 студентів і вчителів.

18 Chernigiv

Під час акції «Посади своє дерево»

Ріпкинський районний осередок ВЕЛ проводить роботу щодо залучення молоді до післязимового облаштування джерел питної води на екологічній стежці «Первоцвіт» в околицях сіл Семаки та Зубахи. Очолює роботу голова районного осередку ВЕЛ Попруга В. М.

Силами Чернігівської ОО ВЕЛ в цьому році було зроблено 9 повідомлень в інформаційних випусках Чернігівському обласному радіо, 2 сюжети в інформаційному випуску на Чернігівському міському телебаченні, 2 публікації у газеті «Чернігівські відомості».