Четвер 28 бер. 2024
З Днем Незалежності України!
Шановні друзі та колеги!
У непростий для нашої держави час ми відзначаємо 31-шу річницю проголошення Незалежності України.
Ми живемо в історичний момент, ми творимо новітню історію. Найкращі сини і дочки нашої держави в котрий раз боряться за українські землі та свободу проти російських загарбників.
російські окупанти обстрілюють наші міста, вбивають мирних жителів, шантажують світ ядерною зброєю, завдають надзвичайних збитків довкіллю. Український народ платить неймовірну ціну за мирне небо у цій війні.
Вигаїв 5
 
Вигаїв 3
 
Сьогодні кожен українець на своєму місці має робити все можливе для наближення нашої спільної перемоги.
Всеукраїнська екологічна ліга упродовж 25 років стоїть на захисті довкілля нашої прекрасної України. Природоохоронна діяльність завжди потребувала багато праці, терпіння та завзятості. Від початку російського військового вторгнення в Україну експерти та активісти ВЕЛ розпочали збір інформації та аналіз військових злочинів окупантів проти довкілля.
 
20 років ВЕЛ
 
Навіть після завершення війни техногенні та екологічні катастрофи, які створюють російські військові злочинці, будуть проявлятися роками. Зараз нам потрібно об’єднати зусилля для розбудови демократичної держави на засадах збалансованого розвитку та проєвропейського курсу.
ВЕЛ
 
Щиро вітаємо всіх з Днем Незалежності України! Ми будемо продовжувати свою діяльність для збереження та відновлення природи нашої країни. Бажаємо мирного неба та перемоги. Бережіть Ваші серця для добра та любіть Україну! Все буде Україна!

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи