Четвер 18 квіт. 2024
З Днем Державного Прапора України!
Щороку напередодні Дня Незалежності, ми вшановуємо одну із головних національних святинь – Державний Прапор України. Український прапор є символом нашої країни, втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Синій колір на прапорі символізує ясне небо, а жовтий – стиглі пшеничні поля.
 
День прапора
 
Уже 9 рік поспіль триває війна з російськими окупантами за українські землі. Сьогодні ми в котрий раз боремося за нашу Незалежність – за наше прекрасне небо і золоті пшеничні поля, які нещадно палять російські окупанти!
 
День прапора 4
 
Серед злочинів російських військових обстріли та бомбардування промислових та енергетичних об’єктів, спалювання лісів, підрив нафтобаз, забруднення Чорного та Азовського морів. Зараз в зоні активних військових дій розташовані атомні електростанції, морські порти, сховища небезпечних відходів (пестицидів, уранових відходів, нафтопродуктів), хімічні та металургійні заводи, насосні станції каналізації, фільтрувальні станції, водогони. Під тимчасовим контролем окупантів опинились 44 % найцінніших природно-заповідних територій. Росіяни вже запустили по території Україні понад 2800 ракет.
 
День прапора 5
 
Учасники програми Екологічними стежками рідної України
 
Учасники програми "Екологічними стежками рідної України"
 
Учасники програми Екологічними стежками рідної України 1
 
Учасники програми "Екологічними стежками рідної України"
 
Учасники програми Екологічними стежками рідної України 4
 
Учасники програми "Екологічними стежками рідної України"
 
Зараз весь світ вражений мужністю та стійкістю українок та українців, а ми пишаємося своїм прапором та боремось за мирне майбутнє, а кожному хто наважить порушити спокій на нашій землі ми дамо відсіч.
Ми сильні! Ми вільні! Ми єдині! Все буде Україна!

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи