Версія для друку
Реєстрацію на Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології» продовжено до 18 листопада
Запрошуємо Вас взяти участь у Національному форумі «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології», який відбудеться 24–25 листопада 2022 року у м. Київ у форматі онлайн.
Не зважаючи на російську військову агресію, постійні обстріли окупантами українських міст і сіл, відключення світла – науковці, представники влади та бізнесу проявляють значний інтерес до участі у Форумі для обговорення та вирішення актуальних питань щодо поводження з відходами та впливу російської військової агресії на довкілля України. Станом на сьогодні зареєстровано 298 учасників. З огляду на це оргкомітет прийняв рішення про продовження реєстрації до 18 листопада (включно).
Ключова тема Форуму – Дорожня карта реалізації Закону України «Про управління відходами». Організатором заходу є Всеукраїнська екологічна ліга. Форум проводиться за сприяння Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.
Метою Форуму є визначення пріоритетних шляхів реалізації Закону України «Про управління відходами», вирішення проблем перероблення та утилізації відходів війни без негативного впливу на довкілля, сприяння залученню інвестицій у створення екологічно дружньої інфраструктури перероблення відходів, впровадження природоохоронних ініціатив та проєктів, налагодження та зміцнення транскордонного співробітництва, впровадження засад збалансованого (сталого) розвитку в Україні, реалізація екологічно дружніх, ресурсо– та енергоефективних технологій, сприяння співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, науки, бізнесу.
До участі у Національному форумі «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології» запрошуються представники органів державної влади та місцевого самоврядування, міжнародних організацій, науковці, бізнес-структури, які працюють у сфері поводження з відходами, підприємства-виробники техніки та технологічного обладнання перероблення відходів, установи, які працюють у галузі екологічної безпеки та охорони довкілля, природоохоронні громадські організації, ЗМІ.
Оформлення участі у конференційних заходах:
Необхідно до 18 листопада 2022 року надіслати:
– заповнену реєстраційну форму (бланк додається) на електронну адресу Оргкомітету Форуму: vidhody.org@gmail.com
– текст доповіді, якщо учасник планує публікацію* в збірці матеріалів Форуму (вимоги до оформлення доповідей додаються ) ).
*Автори мають самостійно пересвідчитися в отриманні Оргкомітетом надісланих реєстраційної форми та доповіді.
Для контактів та отримання додаткової інформації:
Олена Пащенко +380961744793, +380990554739,+380442893142
e-mail: vidhody.org@gmail.com
Маємо надію на Вашу участь та подальшу співпрацю!
З повагою,
Оргкомітет Національного форуму
«Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології»