Четвер 28 бер. 2024
Національний семінар-обговорення «Базове дослідження щодо зменшення ризику стихійних лих, систем раннього попередження та агрометеорологічних служб в Україні»

НацСемінар8Всеукраїнська екологічна ліга за сприяння Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) при підтримці Інституту демографії та соціальних досліджень імені М. В. Птухи НАН України 11 вересня 2020 року проводить Національний семінар-обговорення «Базове дослідження щодо зменшення ризику стихійних лих, систем раннього попередження та агрометеорологічних служб в Україні».НацСемінар2

Питання, запропоновані для обговорення:

1. Сільськогосподарська та продовольча безпека.

2. Системи зниження ризику стихійних лих для сільського господарства.

3. Системи раннього попередження та агрометеорологічні служби в Україні.

НацСемінар44. Відповідальність за управління та реалізацію різних компонентів зниження ризику стихійних лих та змін клімату.

До участі у заході запрошуються науковці, представники державних установ, науково-дослідних інститутів, фермери, громадські активісти, ЗМІ, всі зацікавлені особи.

НацСемінар6Місце проведення засідання: м. Київ, бульвар Шевченка, 60, 11-й поверх.

Час проведення засідання: 11.00–13.00.

Для контактів: телефони: (044) 251-13-32, (067) 440-21-11; електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи