П'ятниця 29 бер. 2024

Останні новини

Екологічна література для Донецької обласної бібліотеки для дітей

Бібліотека Донец обл1Всеукраїнська екологічна ліга проводить постійну роботу щодо інформування про стан довкілля, зокрема активно співпрацює з бібліотеками, поповнює їх фонди літературою природоохоронного спрямування.

Чергова така акція відбулася у Маріуполі (Донецька обл.). Голова Київської міської організації ВЕЛ, кандидат біологічних наук, доцент кафедри екології Національного авіаційного університету, Білик Тетяна Іванівна передала Донецькій обласній бібліотеці для дітей комплект видань з питань захисту довкілля, екологічної безпеки , поводження з відходами, впровадження в Україні європейських директив.

Бібліотека Донец обл2Директор бібліотеки, Василенко Юлія Станіславівна, подякувала за допомогу у методичному і змістовному забезпеченні екологічного напрямку роботи з дітьми та молоддю і висловила побажання про подальшу співпрацю. І для цього є всі можливості. Колектив бібліотеки – це спільнота однодумців, ентузіастів у вихованні майбутніх громадян України, які люблять свій рідний край, свою країну.

Під час зустрічі було обговорено можливість створення на базі бібліотеки осередку ВЕЛ і залучення до еколого-просвітницької роботи широкого кола педагогів, науковців, небайдужих активних мешканців міста Маріуполя, яке внаслідок багаторічного недбалого ставлення до природи керівників металургійної галузі сьогодні потерпає від численних екологічних проблем.

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи