Версія для друку
У Київському палаці дітей та юнацтва відбувся тренінг з енергоощадження
26 трав. 2015

trening 3 24 05 15 24 травня 2015 року Всеукраїнська екологічна ліга, Всеукраїнська дитяча спілка «Екологічна варта» та Національний молодіжний центр «Екологічні ініціативи» взяли участь у творчій акції «Територія добра», яка була організована гуртківцями Київського палацу дітей та юнацтва.

Цього дня фахівці Всеукраїнської екологічної ліги Олена Пащенко, Наталія Данилюк та Марія Пазиніч  провели тренінги для лідерів учнівського самоврядування під назвами «Збережи енергію» та «Альтернативна енергетика як шлях до збереження планети».

trening 1 24 05 15Розпочався тренінг вправою «Герб моєї душі», під час виконання якої кожен гуртківець, асоціюючи себе з представниками тваринного чи рослинного світу, намалював творчий портрет. Жарти та невимушене оточення допомогли створити дружню атмосферу. Розташувавшись у тіні дерев на зеленій галявині, лідери учнівського самоврядування розробили проект з енергоощадження. Під час роботи юні екологи акцентували увагу на перевагах альтернативної енергетики та шляхах збереження енергії. Проектні роботи учасників відзначилися глибоким розумінням проблематики та творчим підходом до виконання поставлених завдань. З метою активізації уваги активістів були проведені руханки, зокрема «Австралійський дощ» та «Екологічна показуха».

Усі заходи пройшли у веселій та дружній атмосфері. Задоволеними та екологічно налаштованими залишились всі учасники творчої акції «Територія добра».