Вівторок 19 бер. 2024
SOS!!! В столиці України повернулися традиції підставних Громадських слухань!
29 лип. 2015

29 липня 2015 року мали відбутись Громадські слухання щодо діяльності підприємства ДП «Роза-хутро», яке виробляє штучне хутро розмістило своє виробництво за 30 м до житлової забудови, не маючи дозвільної документації.

На громадські слухання привезли 250 людей, які проживають в інших районах м. Києва і є працівниками цього підприємства. Вони заради заробітної плати готові були закрити рота на цих громадських слуханнях будь-якій людині, яка виступила проти діяльності цього підприємства.

Що саме турбує мешканців цього мікрорайону? Сморід і викиди подрібненої ворси хутра, страшенний шум... Людям, які живуть поруч, нічим дихати, але головний еколог міста пан Мовлянов заявляє, що не вважає це підприємство шкідливим. Представники Санітарно-епідеміологічної станції Святошинського району заявляють , що в них немає аргументів проти діяльності цього заводу.

А МОЖЕ ЦІ ЧИНОВНИКИ ЗАЦІКАВЛЕНІ, ЩОБ ЦЕ ПІДПРИЄМСТВО ПРАЦЮВАЛО???

Всі скарги мешканців, які направлялись до Київської влади залишилися без уваги, а звезені з усього Києва люди проголосували за те, щоб підприємство працювало із загрозою для здоров’я людей, які живуть поруч.

В розділі "Новини":

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи