Четвер 28 бер. 2024
ІІ Всеукраїнський конкурс есе з екологічного права на тему: «Використання природних ресурсів: юридичні гарантії реалізації та захисту»

Локальним осередком міжнародної організації «Європейська Асоціація Студентів Права Львів» (ELSA Lviv)  проводиться ІІ Всеукраїнський конкурс есе з екологічного права на тему: «Використання природних ресурсів: юридичні гарантії реалізації та захисту».

Конкурс відбувається за сприяння Всеукраїнської екологічної ліги.

Основною метою проекту є організація всеукраїнського заходу, який складатиметься з двох етапів. На першому етапі кваліфікованим журі будуть оцінені роботи та визначені автори   кращих 10 робіт. На другому етапі відповідних конкурсантів, а також видатних фахівців у сфері права, як науковців, так і практиків, які зможуть поділитись своїми знаннями та досвідом з учасниками Конкурсу буде запрошено до участі в обговоренні результатів конкурсу, опісля завершення якого відбудеться урочисте нагородження призерів Конкурсу.

І етап заходу вже розпочався. Період написання робіт учасниками та прийняття робіт організаційним комітетом триватиме до 31 жовтня. Протягом цього часу учасники повинні зареєструватися та надіслати свої конкурсні роботи на електронну скриньку представника організаційного комітету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

ІІ етап заходу – круглий стіл (обговорення за результатами конкурсу) відбудеться 10 квітня на базі юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 14.

Перейшовши за посиланням Ви зможете ознайомитись із реєстраційною формою, темами та положеннями конкурсу: https://www.facebook.com/events/350684808707196/

Слідкуйте за оновленнями на сторінці заходу у facebook, адже зовсім скоро будуть оголошені призи за найкращі конкурсні роботи. Переможці мають можливість розмістити роботи у науково-популярному журналі «Екологічний вісник», інших друкованих виданнях Всеукраїнської екологічної ліги.

Конкурс з екологічного права