Четвер 28 бер. 2024
Проект «Енергія природи»: енергоефективні технології для довкілля та громади

Вікна1Всеукраїнська дитяча спілка «Екологічна варта» реалізує проект «Енергія природи» у Центрі кращих практик збалансованого розвитку в Україні (с. Виграїв, Корсунь-Шевченківський район, Черкаська область).

Грантовий проект «Енергія природи» впроваджується в рамках Проекту ПРООН-ГЕФ «Усунення перепон для залучення інвестицій у підвищення енергоефективності громадських будівель у малих і середніх містах України на основі моделі ЕСКО» та адмініструється Програмою малих грантів ПРООН-ГЕФ.

Під час проекту було досягнуто таких результатів:

– підвищення спроможності, підвищення рівня екологічних знань місцевої громади з питань зміни клімату, реалізації екологічних конвенцій та глобальних ініціатив;

– посилення потенціалу громади та популяризації цілей збалансованого розвитку, забезпечення доступу до раціональних моделей споживання та виробництва шляхом виготовлення та встановлення енергоефективних вікон.

Вікна2У приміщенні Центру було встановлено 17 енергоефективних вікон.

Впровадження проекту відбувається у партнерстві з Корсунь-Шевченківською районною радою, Виграївською сільською радою та залученням представників місцевих громад Корсунь-Шевченківського району.

Вікна3

На даному етапі впровадження проект містить демонстраційні ініціативи, які спрямовані на зменшення негативного впливу на біорізноманіття біля заповідних територій, демонстрацію переваг для життя громади, сприяння сталому розвитку.

28 лютого 2018 р. відбудеться семінар «Енергоефективні технології» для представників органів місцевого самоврядування, освітніх установ. Захід відбувається у рамках проекту «Енергія природи» за сприяння ПРООН/ГЕФ.

 

Для контактів:

Центр кращих практик збалансованого розвитку в Україні,

+38044-251-13-32

+38095-161-38-35

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">

 

Прес-реліз Проекту «Енергія природи»

Прес-реліз семінару «Енергоефективні технології»