Четвер 28 бер. 2024
У Боярці відбувся інформаційно-просвітницький захід «Заміни лампу – зміни світ»

DSCF1493 sayt1 грудня 2015 року представники Всеукраїнської екологічної ліги, Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта» та Києво-Святошинського районного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді за підтримки ПРООН в Україні провели зустріч з учнями Боярської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів в рамках кампанії «Заміни лампи – зміни світ».

Під час заходу обговорювались проблемні питання стану довкілля у м. Боярка та Україні загалом. Мова йшла про якісний стан води, повітря, продуктів харчування та вплив стану довкілля на здоров’я людей, зокрема на дитячий організм. Особлива увага була приділена питанням економного споживання електроенергії, енергоефективного освітлення приміщень, переваги заміни ламп розжарювання на енергозберігаючі та світлодіодні лампи. Учні школи-інтернату проявили неабияку активність та обізнаність з екологічних питань, тому зустріч проходила жваво, цікаво, з диспутом та прикладами із життя. Всі учасники заходу зауважили, що екологічне мислення та природоохоронна культура мають займати важливе місце у житті сучасної людини. Величезна значення набуває поінформованість населення про стан довкілля.

DSCF1513 saytНа завершення зустрічі кожна дитина отримала подарунок від Всеукраїнської екологічної ліги – шапочку та шарфик із зображенням енергозберігаючої лампочки та слоганом  «Заміни лампу – зміни світ».

Зробимо наше довкілля чистим і світлим задля майбутніх поколінь!

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи