Версія для друку
11 вересня відбувся Всеукраїнський семінар-обговорення «Зменшення ризику стихійних лих, системи раннього попередження та агрометеорологічні служби в Україні»

Семінар обговорення211 вересня 2020 року Всеукраїнська екологічна ліга за сприяння Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) при підтримці Інституту демографії та соціальних досліджень імені М. В. Птухи НАН України провела Всеукраїнський семінар-обговорення «Зменшення ризику стихійних лих, системи раннього попередження та агрометеорологічні служби в Україні».

Семінар обговорення5

Семінар обговорення4Зустріч відбулась у м. Києві із залученням онлайн-учасників на платформі ZOOM. Учасники (представники міжнародних організацій, наукових установ, вищих навчальних закладів, громадських об’єднань) обговорили питання сільськогосподарської та продовольчої безпеки, системи зниження ризику стихійних лих для сільського господарства, системи раннього попередження та агрометеорологічні служби в Україні.

Дякуємо всім за активну дискусію!

Чекаємо на коментарі та доповнення за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">

Семінар обговорення6