Вівторок 19 бер. 2024
Об’єднання Міністерства екології та Міністерства енергетики негативно позначається на стані довкілля і здоров’я населення України

18 лютого 2020 р. голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко взяла участь у прес-конференції, присвяченій оцінці об’єднання Міністерства екології та Міністерства енергетики в одне відомство.

З вересня 2019 року експерти Всеукраїнської екологічної ліги спільно з іншими природоохоронними організаціями наголошували на недоцільності та неприйнятності об’єднання Міністерства екології та природних ресурсів України та Міністерства палива та енергетики України.

У січні 2020 року експерти Всеукраїнської екологічної ліги проаналізували діяльність Міністерства енергетики та захисту довкілля за п’ять місяців і дійшли висновку, що рішення про об’єднання вище зазначених Міністерств є таким, що негативно позначається не лише на стані довкілля і здоров’я населення України, а й на міжнародному іміджі України. Жодні реформи не можуть здійснюватися за рахунок деградації природних екосистем, погіршення стану довкілля і здоров’я українців!

Всеукраїнська екологічна ліга направила до Президента України, Кабінету Міністрів України звернення з пропозицією переглянути рішення про об’єднання Міністерства енергетики з Міністерством екології.

Переглянути виступ можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=SjxyRqTUQTE

В розділі "Новини":

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи