Субота 20 квіт. 2024
Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології»

22–2листопада 2018 року в м. Києві відбудеться Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології».

 Місце проведення форуму: м. Київ, вул. Володимирська, 55, приміщення Великого конференц-залу Президії Національної академії наук України.

Час проведення форуму:

22 листопада 1000 - 1600

БРИФІНГ ДЛЯ ЗМІ – 10.30

23 листопада 900 – 1300

Відвідання полігону твердих побутових відходів у с. Підгірці Київської області – 23 листопада (1000 – 1200).

Ключова тема Форуму 2018 року: Формування програм щодо поводження з відходами для об’єднаних територіальних громад: проблемні питання та кращі практики.

Організатори Форуму: Всеукраїнська екологічна ліга, Екологічна рециклінгова асоціація України.

Форум проводиться за сприяння: Програми малих грантів Глобального екологічного фонду та Програми розвитку ООН, Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Національного молодіжного центру «Екологічні ініціативи».

З кожним днем все гостріше постає проблема поводження з відходами, обсяги яких збільшуються у геометричній прогресії. По-суті, Україна потопає у смітті. Як припинити процеси неконтрольованого утворення сміття і отримати від цього максимальну користь? Як впровадити науково обґрунтовані методи переробки відходів, а не просто облаштовувати нові полігони для його збирання? Як допомогти територіальним громадам організувати сортування і переробку власного сміття? Як залучити інвестиції та інновації для будівництва переробних підприємств?

В рамках Форуму планується робота круглих столів, де у форматі живої дискусії представники профільних міністерств, науковці, екологи, керівники територіальних громад будуть намагатися знайти вихід з критичної ситуації і сформулювати алгоритми спільних дій.

Буде організована презентаційна панель «Нова інфраструктура та новітні технології поводження з відходами: як гарантувати екологічну безпеку та рентабельне перероблення відходів», де учасники матимуть можливість представити кращі практики поводження з відходами, розповісти про можливості та унікальні технології, налагодити корисні бізнес-контакти тощо.

АКРЕДИТАЦІЯ ЗМІ Є ОБОВ’ЯЗКОВОЮ.

Для контактів та отримання додаткової інформації:

         +38 (096) 174 47 93,   (044) 251-13-32

         e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

В розділі "Новини":

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи