Вівторок 19 бер. 2024
Всеукраїнська конференція «Енергоефективна школа»
09 вер. 2017

uteplennya21-22 вересня 2017 року за сприяння Міністерства освіти і науки України, Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України, Всеукраїнської екологічної ліги відбудеться Всеукраїнська конференція «Енергоефективна школа».

Метою Всеукраїнської  конференції є обмін досвідом та поширення кращих практик освітян України з питані енергозбереження у школі, виховання енергетично та екологічно грамотної поведінки та стилю життя, актуалізація заходів з раціонального використання ресурсів, залучення освітянської спільноти до дій, спрямованих на зниження споживання ресурсів та зменшення негативного впливу на довкілля, сприяння співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій та науковців; підвищення рівня відповідальності та зацікавленості у міжгалузевому співробітництві; налагодження та зміцнення міжнародного співробітництва для збереження довкілля та освітнього простору.21 22.09 4

До участі запрошуються вчителі-практики позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, бізнес-структури, природоохоронні громадські організації, ЗМІ.

Місце проведення: м. Київ, вул. Вишгородська, 19, приміщення Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Умовою участі є надіслані до 15 вересня 2017 р. на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (тема листа – «Всеукраїнська конференція «Енергоефективна школа») текст доповіді, виступу що стосується практичного досвіду впровадження енергоефективних технологій в освітніх установах України (вимоги до оформлення доповідейдодаються) та заповнена заявка (додається).

Автори мають самостійно пересвідчитися в отриманні матеріалів Оргкомітетом.

21 22.09 2

Витрати щодо проживання, харчування та проїзду до м. Києва за рахунок організаторів (за умови попереднього погодження).

Для контактів:

тел.: 044 289-31-42, 099 055-47-39

електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Контактна особа – Олена Пащенко.

Більш детальна інформація – Інформаційне повідомлення.

Вимоги до оформлення доповідей

Заявка

В розділі "Новини":

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи