П'ятниця 29 бер. 2024

Останні новини

Представники бізнесових структур та працівників комунальної сфери у Корсунь-Шевченківському вивчили питання підготовки та реалізації програм розвитку населених пунктів на засадах збалансованого розвитку
17 черв. 2016

117 червня 2016 року в м. Корсунь-Шевченківський (Черкаська область) відбувся круглий стіл для представників бізнесових структур та працівників комунальної сфери щодо підготовки та реалізації програм розвитку населених пунктів на засадах збалансованого розвитку.

Захід відбувся в рамках проекту Всеукраїнської екологічної ліги «Центр кращих практик збалансованого розвитку в Україні», який реалізується в рамках виконання проекту ПРООН/ГЕФ «Ініціативи громад щодо реалізації положень Конвенцій Ріо».

6У засіданні круглого столу взяли участь голова Корсунь-Шевченківської районної ради Валерій Заболотній, депутати Корсунь-Шевченківської міської та районної рад, сільських рад, представники бізнесових структур, органів місцевого самоврядування, громадськості, працівники комунальної сфери, науковці та ЗМІ.

Під час роботи круглого столу були обговорені питання:

1. Формування партнерської співпраці між представниками органів влади, місцевих громад, бізнесу та неурядових організацій для розв’язання проблем поводження з відходами

2. Корпоративна соціальна відповідальність.

3. Державно-приватне партнерство як механізм взаємодії держави та бізнесу.

4. Збалансоване виробництво та споживання.

5. Роль приватного сектора в реалізації принципів збалансованого розвитку в Україні

6. Європейський досвід організації системи роздільного збирання ТПВ

7. Поводження з небезпечними відходами у складі ТПВ в Україні (відпрацьовані хімічні елементи живлення та люмінесцентні лампи)

8. Інтеграція положень Конвенцій Ріо до галузевих політик (економіка, соціальна сфера, охорона довкілля, енергетика транспорт, сільське господарство освіта та наука, регіональний розвиток і житлово-комунальне господарство).

В розділі "Новини":

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи